Postat la 7 aprilie 2023

VĂ INVITĂM LA SPRING DAYS 2023

Vă invităm la o nouă ediție a evenimentului Spring Days 2023, în perioada 18 – 19 mai, în Predeal. În cadrul acestuia, vom aduce în fața publicului experți în ingineria electrică și în automatizarea industrială, pentru a prezenta cele mai noi soluții și tehnologii din aceste sectoare de activitate.

Dacă lucrați în domeniul ingineriei electrice și al automatizărilor industriale și vă doriți îmbunătățirea proceselor și optimizarea eficienței operaționale a business-ului prin utilizarea soluțiilor de automatizare, vă așteptăm să vă alăturați nouă.

Timp de două zile, participanții au ocazia:

  • să afle informații valoroase despre tendințele actuale și viitoare ale automatizării industriale, putând să-și contureze, astfel, o perspectivă clară asupra direcțiilor de dezvoltare ale domeniului;
  • să descopere cele mai recente inovații și produse din industrie și să învețe de la cei mai buni specialiști ai domeniului despre modul în care aceste tehnologii pot fi integrate cu succes în activitatea companiei pentru care lucrează;
  • să primească de la partenerii noștri, Rockwell Automation și Panduit, toate informațiile necesare despre cum pot maximiza potențialul digital al departamentului pe care îl reprezintă;
  • să interacționeze cu alți specialiști ai domeniului și să pună bazele unor noi relații de colaborare pentru a găsi soluții la probleme comune sau a dezvolta produse noi.

Principalele subiecte ale ediției 2023, dezbătute în prezentări și seminarii, fac referire la soluții smart practicate în domeniile: design industrial, securitate industrială sau platforme de management operațional și analize de date. Pe lângă acestea, participanții vor avea parte și de o serie de demonstrații practice ale celor mai inovatoare produse și tehnologii, având astfel ocazia de a le vedea în acțiune și a înțelege mai bine felul în care acestea pot fi implementate în procesele de producție ale companiilor.

Pentru detalii suplimentare despre eveniment, înregistrare și participare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0755 400 232 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Spring Days 2023 este un eveniment organizat de Vestra, în parteneriat cu Rockwell Automation și Panduit.