Parteneri

Ne asociem cu lideri mondiali pentru că vrem să devenim lideri în livrarea soluțiilor de calitate.

Itron

Itron are zeci de ani experiență, oferind soluții inovatoare și sigure pentru industria utilităților pentru mai mult de 8.000 de clienți din peste 100 de țări. Echipamentele, rețelele, software-ul și serviciile Itron au fost toate verificate la scară - în unele dintre mediile cele mai puțin ospitaliere de pe pământ. Portofoliul Itron oferă soluții pentru industria de apă, gaz, energie termică, energie electrică și soluții pentru orașele inteligente.

Link
Rockwell Automation

Rockwell Automation este cea mai mare companie din lume dedicată automatizării industriale și informației. Brandurile principale Rockwell - Allen-Bradley® și Rockwell Software® sunt recunoscute la nivel mondial pentru excelență. Rockwell Automation integreză capacitatea de control și informația din întreaga întreprindere pentru a ajuta companiile industriale și oamenii să fie mai productivi.

Link
Kamstrup

Kamstrup oferă soluții de măsurare inteligente pentru energie și apă. De la contoare inteligente și sisteme de citire la distanță până la analize și servicii. Kamstrup oferă soluții de înaltă calitate pentru utilități, administratori de proprietăți și alte companii care depind de date de consum fiabile.

Link
AVK

Grupul AVK, este o companie daneză privată care are peste 4000 de angajați în întreaga lume. AVK este lider global în domeniul vanelor și hidranților. Vanele AVK fac parte din sisteme vitale de infrastructură care includ: distribuția apei potabile, tratarea apei reziduale, protecția împotriva incendiilor și distribuția gazului natural pentru încălzire și electricitate. Hidranții AVK sunt folosiți la protecția exterioară împotriva incendiilor în zonele rezidențiale și industriale.

Link
Baroclean

Compania Baroclean a fost fondată în anul 1981 iar astăzi este liderul pe piața franceză în domeniul utilajelor de curățare urbană. De-a lungul anilor, BAROCLEAN și-a îmbunătățit know-how-ul în transformarea aluminiului și a dezvoltat o serie întreagă de tehnologii combinate pentru întreținerea rețelelor de canalizare și a rezervoarelor septice.

Link
Sainte-Lizaigne

Sainte-Lizaigne este o companie franceză specializată în soluții pentru distribuția apei potabile prin conectarea la mediul de măsurare și propune sisteme de gestionare a rețelei. Sainte-Lizaigne este compania care pune accent pe calitatea, inovația și design-ul produselor sale și oferă clientului cele mai bune soluții durabile.

Link
Panduit

Panduit este o companie recunoscută la nivel mondial pentru cele mai bune soluții de infrastructură. Având experiență într-o gamă largă de industrii,produsele Panduit și soluțiile de cabluri electrice industriale, transformă conectivitatea într-un avantaj competitiv pentru toți partenerii săi. Panduit este dedicat în urmărirea permanentă a inovației și soluțiilor care se pretează pe toate nevoile consumatorului.

Link
Rivard

Rivard este o companie industrială franceză cu o experiență de peste 60 de ani în proiectarea și fabricarea de mașini și echipamente pentru: eliminarea deșeurilor, aplicații de curățare canalizare cu presiune înaltă, utilități.

Link
Orbinox

Orbinox este unul din cei mai mari producători europeni de vane cuțit. Orbinox oferă o gamă largă de vane, stăvilare și batardouri care acoperă o varietate de aplicații. Uzinele Orbonox sunt echipate cu cele mai moderne utilaje care, combinate cu capacitățile de proiectare modulară a produsului, oferă companiei flexibilitate la specificații și termene de livrare.

Link
ENZ

Enz® Technik Ag a adus inovații pe piața de accesorii pentru curățarea rețelelor de canalizare din 1985. În dialog constant cu clienții publici și privați, ENZ a urmărit mereu standardele de calitate superioare. Soluțiile eficiente și produsele recunoscute au transformat rapid ENZ lider pe piața internațională, cu reprezentanță pe toate continentele. Fabricate 100% în Elveția, produsele ENZ cu tehnologie avansată sunt de neegalat în ceea ce privește calitatea și eficacitatea.

Link
ProSoft

Timp de peste 25 de ani, ProSoft Technology s-a concentrat pe furnizarea de soluții care să ajute clienții globali să își crească producția, să reducă timpul de oprire, costurile de operare și de întreținere. Soluțiile oferite de ProSoft se concentrează pe provocările de conectivitate, optimizare, modernizare și migrare, într-o mare varietate de industrii. Aici găsim soluții de comunicare industrială care permit echipamentelor de control automatizate diferite să partajeze informații și să transfere datele critice de control prin conectivitate cu fir și fără. ProSoft oferă soluții care permit migrarea treptată a sistemelor de control vechi către infrastructură modernă și permit clienților să obțină de la distanță datele potrivite și să le transmită mai departe, oricând au nevoie.

Link
Eca Group

Grupul ECA oferă soluții inovatoare de înaltă tehnologie și rezistență în toată lumea, pentru a satisface nevoia de inspecție, măsurare și întreținere / reparație în cadrul diferitelor rețele de apă, în mare parte legate de apele uzate (canalizare), dar și de apă potabilă. Grupul ECA își desfășoară activitatea cu cele mai moderne tehnologii și oferă o gamă largă de soluții, printre care și echipamente controlate de la distanță, care circulă în interiorul conductelor și oferă informațiile necesare lucrărilor de reparație.

Link
Musthane

Musthane este o companie industrială privată franceză, cu o experiență de peste 100 de ani, recunoscută în Franța și în toată lumea pentru proiectarea, fabricarea și completarea proiectelor complexe la cel mai înalt nivel. Sistemele oferite de Musthane sunt utilizate de guverne, autorități publice sau companii private care au nevoie de soluții în accidentele provocate de mediu.

Link
Cla-Val

Cla-Val este o companie americană, cunoscută drept unul dintre cei mai mari producători de vane automate din întreaga lume. Echipamentele Cla-Val sunt proiectate special pentru a răspunde cerințelor sistemelor de alimentare, îmbunătățind considerabil furnizarea și distribuția apei, contribuind în același timp la economisirea acestei resurse si reducerea utilizării prin optimizarea presiunii.

Link
Hilscher

Competența de bază a celor de la Hilscher este tehnologia SoC pentru Fieldbus și Ethernet în timp real, precum și dezvoltarea și producerea de soluții de comunicații industriale pentru automatizarea modernă a fabricilor. Produsele Hilscher variază de la carduri pentru PC-uri, gateway-uri, module de tip plug-in pentru OEM până la echipamente care integrează tehnologia SoC incluzând toate Fieldbus-urile principale și toate stivele de protocol specifice Ethernet-ului în timp real. Acestea sunt utilizate la nivel mondial pentru a realiza comunicarea între dispozitivele de automatizare și sistemele de control.

Link