Contact

Ne puteți contacta oricând pe adresele de email de mai jos iar la numărul de telefon menționat ne găsiți în intervalul 08:30-17:00 de Luni până Vineri

București
Iride Business Park B-dul Dimitrie Pompei Nr 9-9A Sector 2, București
Iași
Str. Splai Bahlui Mal Stâng Nr. 33A, Iași
Botoșani
Loc. Cătămărești Deal
Cluj
str. Fabricii de chibrituri Nr. 13-21, et.2 (ICPIAF)
Stimați parteneri și colaboratori,

Cu toții trecem acum printr-o situație dificilă. Virusul Covid-19 a afectat și va afecta în continuare toți oamenii din întreaga lume iar datoria noastră este să ne asigurăm că depunem toate eforturile pentru a depăși acest moment de cumpănă. Din păcate nu doar viețile noastre sunt afectate ci și afacerile noastre.

Cu toate acestea, suntem încrezători că situația actuală ne creează un cotext foarte bun pentru a ne demonstra abilitățile de gestionare atât a siguranței colegilor noștri, cât și menținerea activității conform ritmului normal. 

Astfel, vă asigurăm că am luat toate măsurile de precauție necesare atfel încât să rămânem alături de voi în această perioadă complicată. Colegii noștri sunt în continuare disponibili să vă răspundă eficient la solicitări și întrebări iar comunicarea permanentă cu furnizorii noștri ne permite să evaluăm situația în timp real, astfel încât să vă ținem informați cu privire la eventualele modificări.

Suntem convinși că împreună vom reuși să depășim cu bine această perioadă și rămânem în continuare la dispoziția Dvs pentru orice informație aveți nevoie.