Despre

Fiecare început are în spate o poveste bazată pe experiență.

Vestra s-a născut din dorința Elsaco- grup integrat care funcționează în România de peste 20 de ani – de a oferi performanță și specializare la un nivel superior, pe segmentul furnizării de echipamente și servicii în industria utilităților și automatizării.

Compania Vestra s-a desprins din grupul Elsaco în anul 2015, când scopul principal al diviziei a devenit aducerea pe piața din România a celor mai performante și calitative soluții atât pentru clienții privați cât și cei de stat din domeniul utilităților și automatizării industriale.

Ne-am asociat cu liderii mondiali din dorința de oferi companiilor cele mai potrivite soluții pentru provocările lor zilnice. Portofoliul nostru de producători ne recomandă și pentru cele mai complexe proiecte.

De ani de zile evoluăm alături de clienții noștri și ne adaptăm constant nevoilor din piață. Vestra nu oferă doar niște echipamente, ci o echipă dedicată care caută constant soluțiile cele mai eficiente pentru succesul clientului.

De ce noi

De la începutul drumului am decis să aducem calitate în relațiile, serviciile și produsele pe care le furnizăm. Vestra nu vinde echipamente ci construiește poduri între problema clientului și soluția de care are nevoie.

Misiune

Precizie și calitate în tot ceia ce face sau oferă această companie. Servicii, relații, produse, evenimente care vor influența generații.

Ce facem

Suntem primul cluster specializat în industria utilităților și automatizarii industriale. Comercializăm o gamă largă de echipamente de măsură și control, soluții pentru rețele de apă și canalizare dar și sisteme de automatizare. Noi vindem expertiză și calitate.

Management
Calea spre succes vine din relația pe care o ai cu partenerii tăi; fie ei funizori, clienți sau colaboratori. Ca să construiești un puzzle ai nevoie ca toate piesele să fie exact acolo unde trebuie.

Play

Stimați parteneri și colaboratori,

Cu toții trecem acum printr-o situație dificilă. Virusul Covid-19 a afectat și va afecta în continuare toți oamenii din întreaga lume iar datoria noastră este să ne asigurăm că depunem toate eforturile pentru a depăși acest moment de cumpănă. Din păcate nu doar viețile noastre sunt afectate ci și afacerile noastre.

Cu toate acestea, suntem încrezători că situația actuală ne creează un cotext foarte bun pentru a ne demonstra abilitățile de gestionare atât a siguranței colegilor noștri, cât și menținerea activității conform ritmului normal. 

Astfel, vă asigurăm că am luat toate măsurile de precauție necesare atfel încât să rămânem alături de voi în această perioadă complicată. Colegii noștri sunt în continuare disponibili să vă răspundă eficient la solicitări și întrebări iar comunicarea permanentă cu furnizorii noștri ne permite să evaluăm situația în timp real, astfel încât să vă ținem informați cu privire la eventualele modificări.

Suntem convinși că împreună vom reuși să depășim cu bine această perioadă și rămânem în continuare la dispoziția Dvs pentru orice informație aveți nevoie.