Despre

Fiecare început are în spate o poveste bazată pe experiență.

Vestra s-a născut din dorința Elsaco- grup integrat care funcționează în România de peste 20 de ani – de a oferi performanță și specializare la un nivel superior, pe segmentul furnizării de echipamente și servicii în industria utilităților și automatizării.

Compania Vestra s-a desprins din grupul Elsaco în anul 2015, când scopul principal al diviziei a devenit aducerea pe piața din România a celor mai performante și calitative soluții atât pentru clienții privați cât și cei de stat din domeniul utilităților și automatizării industriale.

Ne-am asociat cu liderii mondiali din dorința de oferi companiilor cele mai potrivite soluții pentru provocările lor zilnice. Portofoliul nostru de producători ne recomandă și pentru cele mai complexe proiecte.

De ani de zile evoluăm alături de clienții noștri și ne adaptăm constant nevoilor din piață. Vestra nu oferă doar niște echipamente, ci o echipă dedicată care caută constant soluțiile cele mai eficiente pentru succesul clientului.

De ce noi

De la începutul drumului am decis să aducem calitate în relațiile, serviciile și produsele pe care le furnizăm. Vestra nu vinde echipamente ci construiește poduri între problema clientului și soluția de care are nevoie.

Misiune

Precizie și calitate în tot ceia ce face sau oferă această companie. Servicii, relații, produse, evenimente care vor influența generații.

Ce facem

Suntem primul cluster specializat în industria utilităților și automatizarii industriale. Comercializăm o gamă largă de echipamente de măsură și control, soluții pentru rețele de apă și canalizare dar și sisteme de automatizare. Noi vindem expertiză și calitate.

Management
Investiţia în angajaţii noștri este unul din cele mai importante angajamente pe care ni le luăm din dorinţa de a avea succes.

Play