Despre

Fiecare început are în spate o poveste bazată pe experiență.

Vestra s-a născut din dorința Elsaco, grup integrat, care funcționează în România de peste 25 de ani – de a oferi performanță și specializare la un nivel superior, pe segmentul furnizării de echipamente și servicii în industria utilităților și automatizării.

Compania Vestra s-a desprins din grupul Elsaco în anul 2015, când scopul principal al diviziei a devenit aducerea pe piața din România a celor mai performante și calitative soluții atât pentru clienții privați cât și cei de stat din domeniul utilităților și automatizării industriale.

Ne-am asociat cu liderii mondiali din dorința de oferi companiilor cele mai potrivite soluții pentru provocările lor zilnice. Portofoliul nostru de producători ne recomandă și pentru cele mai complexe proiecte.

De ani de zile evoluăm alături de clienții noștri și ne adaptăm constant nevoilor din piață. Vestra nu oferă doar echipamente, ci o echipă dedicată care caută constant cele mai eficiente soluții pentru succesul clientului.

De ce noi

De la începutul drumului am decis să aducem calitate în relațiile, serviciile și produsele pe care le furnizăm. Vestra nu vinde echipamente ci construiește poduri între problema clientului și soluția de care are nevoie.

Misiune

Precizie și calitate în tot ceea ce facem și oferim. Servicii, relații, produse, evenimente care vor influența generații.

Ce facem

Suntem primul cluster specializat în industria utilităților și automatizării industriale. Comercializăm o gamă largă de echipamente de măsură și control, soluții pentru rețele de apă și canalizare dar și sisteme de automatizare. Noi vindem expertiză și calitate.

Management
Calea spre succes vine din relația pe care o ai cu partenerii tăi; fie ei funizori, clienți sau colaboratori. Ca să construiești un puzzle ai nevoie ca toate piesele să fie exact acolo unde trebuie.

Play