Postat la 18 februarie 2020

Marathon MTB – Unde-i Ursul? – 11 iulie 2020

Pentru că susținem stilul de viață sănătos și vrem să încurajăm toate formele de activitate care ne scot din cotidian și ne pun la treabă, continuăm și anul acesta seria Maratonului MTB – „Unde-i Ursul?”

Acest eveniment se adresează tuturor pasionaților de ciclism montan, așa cum suntem și noi, care vor să își testeze limitele în preajma unor peisaje de poveste. Promitem un eveniment plin de surprize frumoase dar și distracție cât cuprinde.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul oficial

 

 

Stimați parteneri și colaboratori,

Cu toții trecem acum printr-o situație dificilă. Virusul Covid-19 a afectat și va afecta în continuare toți oamenii din întreaga lume iar datoria noastră este să ne asigurăm că depunem toate eforturile pentru a depăși acest moment de cumpănă. Din păcate nu doar viețile noastre sunt afectate ci și afacerile noastre.

Cu toate acestea, suntem încrezători că situația actuală ne creează un cotext foarte bun pentru a ne demonstra abilitățile de gestionare atât a siguranței colegilor noștri, cât și menținerea activității conform ritmului normal. 

Astfel, vă asigurăm că am luat toate măsurile de precauție necesare atfel încât să rămânem alături de voi în această perioadă complicată. Colegii noștri sunt în continuare disponibili să vă răspundă eficient la solicitări și întrebări iar comunicarea permanentă cu furnizorii noștri ne permite să evaluăm situația în timp real, astfel încât să vă ținem informați cu privire la eventualele modificări.

Suntem convinși că împreună vom reuși să depășim cu bine această perioadă și rămânem în continuare la dispoziția Dvs pentru orice informație aveți nevoie.