Postat la 4 iunie 2024

ExpoApa 2024

În perioada 11 – 13 iunie se va desfășura Forumul Regional al Apei ”Dunăre-Europa de Est”, ExpoApa, eveniment de referință în industria apei, organizat de Asociația Română a Apei. Aflat la cea de-a 24-a ediție, evenimentul reunește profesioniști din domeniul apei, reprezentanți ai autorităților centrale și locale și oameni de afaceri din România și străinătate. Totodată, ExpoApa realizează premisele dezvoltării unui forum de dezbateri în realizarea schimbului de experiență necesar asiguării sustenabilității dezvoltării sectorului.

Vestra Industry, lider în domeniul utilităților și automatizărilor, este prezentă și anul acesta cu stand de prezentare, echipamente și demonstrații, la ExpoApa care va avea loc la Centrul de Evenimente și Conferințe LUX Divina din Brașov.

Cu o suprafață expozițională totală de peste 200 mp, standurile Vestra vor putea fi vizitate, atât în pavilionul interior al expoziției, cât și în cel exterior. În cadrul expoziției, vom prezenta cele mai recente echipamente și autoutilitare, soluții avansate pentru optimizarea proceselor industriale, precum și servicii IT și de securitate cibernetică. Toate diviziile Vestra, de la utilități și automatizări până la IT, vor fi prezente la standurile noastre.

Vizitatorii vor avea ocazia să asiste la demonstrații live și să discute direct cu managerii de produs și experții Vestra, obținând informații detaliate despre cum tehnologiile noastre pot transforma și optimiza procesele din diverse industrii. Expoziția va oferi, de asemenea, oportunități unice de networking și schimb de experiență cu specialiștii noștri.

Vă invităm să ne vizitați standurile la ExpoApa 2024 și să descoperiți inovațiile pe care le aducem în industria apei.

Ne vedem la Brașov