Postat la 26 septembrie 2022

ATRACȚIA STANDULUI VESTRA DIN CADRUL EXPO APA 2022 VA FI UNITATEA DE CURĂȚARE COMBINATĂ MIAMI 7.5 T

Vestra participă la cea de-a 22-a ediție EXPO APA, prezentând cele mai noi soluții puse la dispoziție pentru sectorul apei potabile și al apei uzate. Atracția standului Vestra va fi unitatea de curățare combinată MIAMI 7.5 T.

MIAMI 7.5 T este un autocurățitor combinat folosit pentru curățarea și întreținerea conductelor de canalizare. Față de alte produse din gama Baroclean, acest autocurățitor are un rezervor mai mare și dimensiuni reduse, deci poate deservi străzi mai înguste. Totodată, el este dotat cu un bazin de aluminiu ce facilitează creșterea duratei de viață a șasiului, implicit a echipamentului. Valoarea unității de curățare se ridică la 215.000 de euro.

Tot în cadrul standului Vestra veți putea descoperi funcționalitățile echipamentului Leica DSX, echipament ce permite detectarea anomaliilor subterane prin tehnologia Georadar. Avantajul principal al acestui dispozitiv de scanare îl constituie comunicarea cu utilajele echipate cu sisteme machine-control.

Mai multe detalii despre unitatea de curățare combinată MIAMI 7.5 T și echipamentul Leica DSX pot fi aflate la standul Vestra din parcarea locației EXPO APA 2022.

La standul Vestra amplasat în interiorul locației (nr. 56b) îi veți putea întâlni pe specialiștii cluster-ului, care vă vor oferi detalii suplimentare despre echipamentele, soluțiile și tehnologiile oferite.

Ca în fiecare an, compania se numără printre sponsorii concursului de branșamente sub presiune, furnizând contoarele de apă Itron necesare desfășurării acestuia.

Vestra Industry este primul cluster specializat în industria utilităților și a automatizării industriale, ce oferă servicii de consultanță și îndrumare în alegerea celor mai potrivite soluții, proiectare de bază pentru echipamentele propuse, asistență și suport tehnic, verificări metrologice, reparații și asigurarea garanției în ceea ce privește echipamentele de măsură și control pentru industria utilităților (apă, energie termică și gaz), furnizarea de vane și armături, robineți și branșamente, echipamente speciale, sisteme și echipamente de automatizare.

EXPO APA este un eveniment dedicat tuturor specialiștilor din domeniul apei ce se concentrează în jurul evoluției și dezvoltării sectorului apei din România și din ţările din regiune și prezintă cele mai noi soluţii pentru îmbunătăţirea performanţelor şi creşterea eficienţei tehnice şi manageriale. În acest an, EXPO APA se va desfășura între 28-30 septembrie, la Pavilionul REDAL EXPO din municipiul Sibiu.