Postat la 2 septembrie 2021

VESTRA ESTE DISTRIBUITOR OFICIAL AL SOLUȚIILOR DIEHL ÎN ROMÂNIA

Vestra a semnat contractul de distribuție exclusivă a soluțiilor Diehl pentru apă rece în România. Astfel, compania adaugă în portofoliul de produse și servicii contoarele de apă ultrasonice și soluțiile de colectare a datelor de la contoare produse de firma germană, punând la dispoziția Companiilor de Apă sau de construcții această tehnologie inovatoare. 

Diehl Metering este unul dintre liderii mondiali din domeniul dezvoltării și producției de soluții de contorizare inteligentă și software de colectare a datelor de la contoare. Totodată, compania este și un producător cu o vastă experiență în domeniul măsurării de debit cu ajutorul tehnologiei ultrasonice. Datorită avantajelor evidente pe care le oferă aceasta, segmentul de piață se află pe un trend ascendent, existând premisa ca pe termen scurt și mediu contoarele ultrasonice să devină dominante pe piața de contoare pentru branșamente.

Produsele Diehl nou adăugate în portofoliul Vestra se încadrează exact în această sferă, cea a contoarelor pentru branșamente, reprezentând soluții eficiente mai ales pentru Companiile de Apă sau companiile de construcții ce au contracte de lucrări cu Companiile de Apă. Tehnologia care stă la baza acestora determină precizie în măsurători, durabilitate – fiind foarte rezistente la umiditate și alți factori externi cu care intră frecvent în contact, eficacitate în colectarea datelor, reducerea costurilor de exploatare pentru operatorii economici responsabili, dar și a cheltuielilor neprevăzute cauzate de posibilele pierderi de apă ce se pot înregistra la beneficiar, contoarele fiind dotate cu un sistem ce determină rapid posibilele scurgeri nefirești. 

Parteneriatul dintre Vestra și Diehl oferă companiei românești titlul de distribuitor al soluțiilor Diehl în țară, completându-i astfel portofoliul de produse pe care aceasta îl pune la dispoziția clienților cu gama de contoare de apă statice cu principiu de măsură ultrasonic, cu clasă de precizie superioară. Prin acest parteneriat, Vestra își consolidează poziția pe această piață și își dezvoltă portofoliul de produse și servicii cu noi tehnologii sustenabile.