Despre

Angajații noștri sunt cea mai prețioasă resursă pe care o avem.

Grija pentru bună starea și consolidarea echipei est un obiectiv la care muncim constant. Vestra are o echipă tânără dar cu o vastă experiență în domeniu, care e mereu pregătită să facă față provocărilor.

Oameni pozitivi, cu spirit inovativ, plini de idei și entuziaști, căutăm să ne mărim echipa cu noi colegi după chipul și asemănarea noastră.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și crezi că unul dintre posturile prezentate mai jos ți se potrivesc, atunci trimite-ne CV-ul tău la adresa de email hr@vestra.ro sau încarcă-l în una din căsuțele de mai jos, și te contactăm noi cât de curâd.

Resurse umane

Joburi disponibile

Nu sunt joburi disponibile

Stimați parteneri și colaboratori,

Cu toții trecem acum printr-o situație dificilă. Virusul Covid-19 a afectat și va afecta în continuare toți oamenii din întreaga lume iar datoria noastră este să ne asigurăm că depunem toate eforturile pentru a depăși acest moment de cumpănă. Din păcate nu doar viețile noastre sunt afectate ci și afacerile noastre.

Cu toate acestea, suntem încrezători că situația actuală ne creează un cotext foarte bun pentru a ne demonstra abilitățile de gestionare atât a siguranței colegilor noștri, cât și menținerea activității conform ritmului normal. 

Astfel, vă asigurăm că am luat toate măsurile de precauție necesare atfel încât să rămânem alături de voi în această perioadă complicată. Colegii noștri sunt în continuare disponibili să vă răspundă eficient la solicitări și întrebări iar comunicarea permanentă cu furnizorii noștri ne permite să evaluăm situația în timp real, astfel încât să vă ținem informați cu privire la eventualele modificări.

Suntem convinși că împreună vom reuși să depășim cu bine această perioadă și rămânem în continuare la dispoziția Dvs pentru orice informație aveți nevoie.