Divizia Echipamente Utilități – Servicii suport

Laborator metrologie

Pentru etalonarea cu precizie a aparatelor de masură şi control din dotarea dumneavoastă, venim în întîmpinarea clientului cu servicii de inaltă calitate ale Laboratorului de Metrologie. De-a lungul anilor Vestra a investit in echipamente, formare continuă de personal prin instruiri în străinătate, dotări etc.

Astfel oferim soluţii clienţilor, ce variază de la cele mai simple până la cele mai complexe. Personalul metrolog are o bogata experienta in domeniu, perfectionarea profesionala este asigurata prin participari permanente la cursuri de specializare

Dragoș Dominte – dragos.dominte@vestra.ro

Service

În caz de defecțiuni, în timpul inspecțiilor periodice sau pentru lucrări de reparații preventive, indiferent de tipul produsului, specialiștii noștri autorizați dispun de expertiza necesară pentru a efectua orice lucrăre necesare. Pentru că ne place să oferim cea mai bună soluție, atelierul nostru emite o garanție pentru lucrările efectuate . Atelierul nostru de service oferă echipamentele și resursele necesare pentru a furniza servicii de înaltă calitate clienților săi

Ciomaga Dumitriudumitru.ciomaga@vestra.ro

Stimați parteneri și colaboratori,

Cu toții trecem acum printr-o situație dificilă. Virusul Covid-19 a afectat și va afecta în continuare toți oamenii din întreaga lume iar datoria noastră este să ne asigurăm că depunem toate eforturile pentru a depăși acest moment de cumpănă. Din păcate nu doar viețile noastre sunt afectate ci și afacerile noastre.

Cu toate acestea, suntem încrezători că situația actuală ne creează un cotext foarte bun pentru a ne demonstra abilitățile de gestionare atât a siguranței colegilor noștri, cât și menținerea activității conform ritmului normal. 

Astfel, vă asigurăm că am luat toate măsurile de precauție necesare atfel încât să rămânem alături de voi în această perioadă complicată. Colegii noștri sunt în continuare disponibili să vă răspundă eficient la solicitări și întrebări iar comunicarea permanentă cu furnizorii noștri ne permite să evaluăm situația în timp real, astfel încât să vă ținem informați cu privire la eventualele modificări.

Suntem convinși că împreună vom reuși să depășim cu bine această perioadă și rămânem în continuare la dispoziția Dvs pentru orice informație aveți nevoie.