Divizia Automatizări – Servicii suport

Suport tehnic

Echipa Vestra este disponibila oricând, pentru a răspunde la întrebările tehnice sau pentru a oferi consultanță în alegerea echipamentului potrivit.  Dacă nu sunteți siguri sau nu aveți suficiente informații pentru a lua o decizie în legătură cu un echipament, puteți să ne adresați orice întrebare pe email sau puteți contacta direct unul din specialiștii noștri.

Mihai Marinescu

mihai.marinescu@vestra.ro
Automatizari, control sisteme, software, terminale HMI. 

Alin Iordache

alin.iordache@vestra.ro
Drivere, soft-startere, safety.

Valentin Mărășescu

valentin.marasescu@vestra.ro
Automate programabile.

After sales support

Oferte de training profesionale și cursuri sunt disponibile pe platforma de training online, Rockwell Automation 

Stimați parteneri și colaboratori,

Cu toții trecem acum printr-o situație dificilă. Virusul Covid-19 a afectat și va afecta în continuare toți oamenii din întreaga lume iar datoria noastră este să ne asigurăm că depunem toate eforturile pentru a depăși acest moment de cumpănă. Din păcate nu doar viețile noastre sunt afectate ci și afacerile noastre.

Cu toate acestea, suntem încrezători că situația actuală ne creează un cotext foarte bun pentru a ne demonstra abilitățile de gestionare atât a siguranței colegilor noștri, cât și menținerea activității conform ritmului normal. 

Astfel, vă asigurăm că am luat toate măsurile de precauție necesare atfel încât să rămânem alături de voi în această perioadă complicată. Colegii noștri sunt în continuare disponibili să vă răspundă eficient la solicitări și întrebări iar comunicarea permanentă cu furnizorii noștri ne permite să evaluăm situația în timp real, astfel încât să vă ținem informați cu privire la eventualele modificări.

Suntem convinși că împreună vom reuși să depășim cu bine această perioadă și rămânem în continuare la dispoziția Dvs pentru orice informație aveți nevoie.